Blog

Welkom op onze blogpagina! Hieronder kunt u diverse artikels terugvinden over de vastgoedmarkt in Knokke-Heist. Wij geven u hierbij ook enkele tips & tricks bij de aankoop of verkoop van een eigendom en de huur of verhuur van een pand. Veel leesplezier!

5 tips voor dé tofste cabine van de blok
08 jul '21

5 tips voor dé tofste cabine van de blok

Het is vakantie, het zonnetje schijnt, de kinderen willen naar zee, … daar is de gedachte aan uw strandcabine! Die moet u hebben! Of die hebt u al, maar u weet niet goed wat u hiervoor nog nodig heeft? Of kan die cabine wel wat meer persoonlijkheid gebruiken? In deze blog geven we enkele van onze insider tips prijs, dus lees zeker verder!

lees meer
Honden- of luxeleven in Knokke-Heist?
08 jul '21

Honden- of luxeleven in Knokke-Heist?

Tijdens de zomermaanden even ontsnappen aan de hitte? Genieten van strand, lekker eten en mooie boetiek? De oplossing: een dagje, weekendje of maand – waarom niet? – Knokke-Heist! Maar wat met de hond? Die neemt u gewoon gezellig mee! Hier leest u waarop u best let zodat het een topverblijf wordt, voor u én uw hond!

lees meer
The season of Hope, Love and Blessings
04 dec '20

The season of Hope, Love and Blessings

Sluit 2020 in je eigen bubbel af met een gezellige staycation In Knokke, Duinbergen of Heist tijdens de Kerstvakantie of Eindejaarsperiode. Overdag en ’s avonds kan je door de straten van deze bruisende badstad wandelen en genieten van de sfeervolle kerstdecoratie en- verlichting. Nog geen cadeautje gekocht voor je dierbaren? Geen paniek, kerstshoppen kan opnieuw! Slenter door de talloze shopping straten van Centrum Knokke tot het Zoute. Zoals elk jaar hecht onze gemeente veel belang aan een gezellig en feestelijk straatbeeld. Het bekende lichtfestival van Knokke krijgt dit jaar een nieuwe invulling!

lees meer