Succesvol verkopen

Het team van Immo Fevery heeft jarenlange ervaring met vastgoed in Knokke. We weten wat er speelt en kennen onze gemeente door en door. Daarnaast houden we onze kennis van de wetgeving constant up-to-date.

We zijn graag de professionele vastgoedpartner om uw appartement of huis te verkopen of uw pand in Knokke-Heist te huur aan te bieden. Ook voor de schatting van uw huis, appartement of handelspand kunt u rekenen op ons eerlijk oordeel.

Contacteer ons

Presentatie

Dat is ons motto omdat we veel belang hechten aan de presentatie van onze panden. Vandaag ik het belangrijk om meteen in het oog te springen van een kandidaat-koper. Omdat het visuele steeds belangrijker wordt, focussen we ons op een schitterende uitwerking hiervan. Mooie en gedetailleerde foto’s in combinatie met een uitnodigende beschrijving van uw eigendom zijn voor ons een belangrijk onderdeel van de verkoop. Deze foto’s worden steeds door ons genomen in een huiselijke styling, indien uw pand hierom vraagt, ofwel een professional die wij inzetten voor virtual tours, dronefilmpjes of foto’s met een hoogtestatief,…

Publiciteit

Wij zorgen dat ieder pand kan rekenen op een uitstekende visibiliteit, waar onze etalage op een drukbezochte locatie zeker zijn steentje in bijdraagt. Naast onze eigen website, zorgen we dat uw eigendom op verschillende portaalsites wordt gepubliceerd. Sociale media wordt hierin steeds belangrijker en is toevallig ook één van onze specialiteiten. In samenspraak met onze digital marketing specialist werken wij doelgerichte advertenties uit.

"you never get a second chance to make a first impression"

Persoonlijk contact met onze klanten

We hechten enorm belang aan persoonlijk contact met onze klanten. Dit zowel met verkopers als kandidaatkopers. Omdat we onze klanten zo goed kennen, weten we wie wat zoekt en kunnen we zeer snel schakelen om een geschikt pand aan te bevelen. Als eigenaar wordt u door ons regelmatig up-to-date gehouden over het verloop van de bezoeken.

Prijs

De juiste prijsbepaling is zeer belangrijk! Door onze ervaring in uw regio kunnen wij een realistische schatting maken als leidraad voor uw prijs. We houden rekening met uw wensen en verwachtingen en met de waarde van de buurt waarin uw eigendom zich bevindt. Een correcte en tactische prijszetting zorgt ervoor dat uw pand niet alleen sneller, maar bovendien ook aan de maximale prijs verkocht wordt.

Gratis schatting aanvragen

Verkocht

Iedere verkoop start met een voorstel, wat aanleiding geeft tot de start van een onderhandeling!
We gaan door het vuur om uw eigendom te verkopen en dit aan de beste prijs, waarbij alle partijen tevreden zijn. Zodra een akkoord bereikt is, starten we met de opmaak van de onderhandse verkoopovereenkomst, deze stellen wij op in samenspraak met uw notaris. U kunt rekenen op een volledige afhandeling van uw verkoopdossier.

Bekijk hier enkele realisaties

Immo Fevery verhuurd
Res. Grand Hotel - Zeedijk-Knokke
Appartement

Res. Grand Hotel - Zeedijk-Knokke

  • 2
  • 2
  • 93 m2
Immo Fevery verhuurd
Res. Helena - Koningslaan
Appartement

Res. Helena - Koningslaan

  • 2
  • 2
  • 116 m2
Immo Fevery verhuurd
Res. Duinberghe - Ooststraat Duinbergen
Appartement

Res. Duinberghe - Ooststraat Duinbergen

  • 2
  • 1
  • 78 m2

Interesse om samen uw pand te verkopen?

Heeft u interesse om samen met immo Fevery uw pand te verkopen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
In ons centraal gelegen kantoor geven we u graag vrijblijvend advies.
Kom dus zeker eens langs!