Onze diensten

Het team van Immo Fevery heeft jarenlange ervaring met vastgoed in Knokke. We weten wat er speelt en kennen onze gemeente door en door. Daarnaast houden we onze kennis van de wetgeving constant up-to-date.

We zijn graag de professionele vastgoedpartner om uw appartement of huis te verkopen of uw pand in Knokke-Heist te huur aan te bieden. Ook voor de schatting van uw huis, appartement of handelspand kunt u rekenen op ons eerlijk oordeel.

Contacteer ons

01 SUCCESVOL VERKOPEN

Plannen om uw appartement of huis te verkopen? Ons professioneel team begeleidt u graag doorheen het volledige proces. We volgen de bezoekaanvragen nauwkeurig op, we leiden potentiële kopers rond, houden u op de hoogte via maandelijkse rapportering. We stellen eveneens het verkoopdossier op en verzekeren de opvolging tot de verlijden van de akte. U kunt altijd rekenen op onze persoonlijke, discrete en transparante aanpak om uw huis, appartement, garage of ander vastgoed te verkopen.

02 VERHUREN ZONDER ZORGEN

Een huis of appartement verhuren kan stressvol en tijdrovend zijn. Bij Immo Fevery nemen we het graag van u over. Onze doelstelling is dat u met een gerust hart uw pand aan ons kunt toevertrouwen. De eerste stap van de verhuur is het pand in de kijker zetten. We zorgen in eerste instantie voor zowel online -als offline publiciteit. Daarnaast gaan wij op zoek naar potentiële huurders, voorzien we rondleidingen, analyseren we de kandidaturen en leggen die voor aan de eigenaar. Eenmaal een huurder gevonden is, regelen we de administratie en doen we de verdere opvolging van het dossier totdat die volledig afgerond is. Ook na de verhuur en afhandeling van het dossier blijven wij beschikbaar voor beide partijen.

Contacteer ons

03 EEN ACCURATE SCHATTING

Wanneer u een appartement of huis wil verkopen, is het bepalen van de juiste waarde van groot belang. Een correcte schatting van een huis draagt immers bij tot een vlotte verkoop. Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt in en rond Knokke-Heist en onze jarenlange immo-ervaring, kunnen wij de correcte prijszetting van uw pand bepalen. U kunt dus zeker zijn van een duidelijke en eerlijke schatting van uw pand.

Vrijblijvende waardebepaling

Uw pand door ons laten schatten is volledig vrijblijvend. Uiteraard begeleiden we u ook graag doorheen de volgende stappen van de verkoop of verhuur.

Contacteer ons

04 SEIZOENSVERHUUR VAN A TOT Z

Wij staan garant voor een onberispelijke service, zowel voor huurders als verhuurders. Wie op vakantie komt naar Knokke, heeft de keuze uit een selectie van kwalitatieve panden met alle voorzieningen. U kunt er ook voor opteren om onze poets- en linnenservice in te schakelen voor het ultieme vakantiegevoel!

Wilt u uw appartement verhuren zonder zorgen? Door onze tussenkomst wordt verhuren gemakkelijk en veilig en kunt u onder andere uw jaarlijkse onkosten probleemloos terugverdienen. U bepaalt zelf wanneer uw woning beschikbaar is, wij nemen alle werk uit uw handen! Van bezoeken met kandidaat-huurders, opkuis en controle van de appartementen na de verhuur tot alle administratie (waarborg, inning en doorstorten van de huurgelden, …).

Contacteer ons