Onze diensten

Het team van Immo Fevery heeft jarenlange ervaring met vastgoed in Knokke. We weten wat er speelt en kennen onze gemeente door en door. Daarnaast houden we onze kennis van de wetgeving constant up-to-date.

We zijn graag de professionele vastgoedpartner om uw appartement of huis te verkopen of uw pand in Knokke-Heist te huur aan te bieden. Ook voor de schatting van uw huis, appartement of handelspand kunt u rekenen op ons eerlijk oordeel.

Contacteer ons
Immo Fevery is de partner in de verkoop van uw villa of appartement in Knokke

Succesvol verkopen

Plannen om uw appartement of huis te verkopen? Ons professioneel team begeleidt u graag doorheen het volledige proces. We leiden potentiële kopers rond, houden u op de hoogte via maandelijkse rapportering en staan u bij tijdens de effectieve verkoop. U kunt altijd rekenen op onze discrete en transparante aanpak om uw huis of ander vastgoed te verkopen.

In de kijker

We zetten uw huis of appartement te koop via verschillende kanalen in de kijker. Uw pand krijgt een plaatsje in de etalage van ons kantoor en we lanceren het via de courante vastgoedportalen. De bezoekaanvragen volgen we nauwkeurig op.

Contacteer ons
Immo Fevery is uw partner in het verhuren van uw appartement of woning in Knokke

Verhuren zonder zorgen

De geschikte huurder vinden, administratie regelen … een appartement verhuren is geen sinecure. Bij Immo Fevery nemen we het graag van u over. We vinden het zeer belangrijk dat u met een gerust hart uw woning of appartement kan verhuren. Daarom screenen we alle kandidaat-huurders zorgvuldig. Daarnaast staan we in voor de rondleidingen, de opvolging van het dossier en de communicatie via verschillende kanalen. Eens de geschikte huurder gevonden is, verzorgen we ook graag de registratie.

Contacteer ons
Immo Fevery is de makelaar voor het schatten van uw appartement of woning

Een accurate schatting

Wanneer u een appartement of huis wil verkopen, is het bepalen van de juiste waarde van groot belang. Een correcte schatting van een huis draagt immers bij tot een vlotte verkoop. Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt in en rond Knokke-Heist en onze jarenlange immo-ervaring, kunnen wij de correcte prijszetting van uw pand bepalen. U kunt dus zeker zijn van een duidelijke en eerlijke schatting van uw huis.

Vrijblijvende waardebepaling

Uw pand door ons laten schatten is volledig vrijblijvend. Uiteraard begeleiden we u ook graag doorheen de volgende stappen van de verkoop of verhuur.

Contacteer ons
Immo Fevery regelt de vakantieverhuur en seinzoensverhuur van uw appartement of woning in Knokke

Seizoensverhuur van A tot Z

Wij staan garant voor een onberispelijke service, zowel voor huurders als verhuurders. Wie op vakantie komt naar Knokke, heeft de keuze uit een selectie van kwalitatieve panden met alle voorzieningen. U kunt er ook voor opteren om onze poets- en linnenservice in te schakelen voor het ultieme vakantiegevoel!

Wilt u uw appartement verhuren zonder zorgen? Door onze tussenkomst wordt verhuren gemakkelijk en veilig en kunt u onder andere uw jaarlijkse onkosten probleemloos terugverdienen. U bepaalt zelf wanneer uw woning beschikbaar is, wij nemen alle werk uit uw handen! Van bezoeken met kandidaat-huurders, opkuis en controle van de appartementen na de verhuur tot alle administratie (waarborg, inning en doorstorten van de huurgelden, …).

Contacteer ons