The season of Hope, Love and Blessings

Zoals bij elke jaarwisseling keek iedereen uit naar een spetterend nieuw jaar. Helaas is 2020 voor iedereen anders uitgedraaid, voor sommige zelfs met ingrijpende familiale en pofessionele gevolgen. Toch heeft dit jaar ook veel positiefs bijgebracht! Je hebt tijdens de lockdown misschien meer tijd kunnen spenderen met jouw naaste familie of vrienden, je hebt een nieuwe manier van werken ontdekt of steun gekregen van onverwachtse hoeken. Solidariteit was de kern van 2020, net door de gezamenlijke inspanning van alle Belgen kunnen we dit jaar opnieuw genieten van enkele evenementen en activiteiten. Lees hieronder onze aanbevelingen! 

 

 

Het bekendste evenement in Knokke tijdens deze periode is wellicht het lichtfestival. Dit jaar introduceert de gemeente ‘Light Art’, Light Art brengt tijdens de donkerste dagen van het jaar een unieke sfeer in het straatbeeld. Het interactief parcours is 3km lang, voorzie ongeveer een uur voor deze wandeling. Wij raden sterk aan om de applicatie ‘Lichtkunstfestival’ te downloaden. Via deze app ontvangt u informatie over de verscheidene kunstwerken. Daarnaast krijgt u inzicht in het leven en de gedachtengang van de artiesten. Ontdek alle artiesten en hun adembenemende kunstwerken tussen 5 december en 3 januari.
Meer informatie vindt u terug op lichtfestivalknokkeheist.be

 

Interesse in een daguitstap met het gezin? Wij raden de winterwandeling in het Zwin aan! Het Zwin is natuurlijk voor niemand onbekend. Maar wist je dat er in de winter tevens tal van activiteiten worden georganiseerd? Tijdens de kerstvakantie zijn de Zwingidsen aanwezig in de hutten. Je kan het huttenparcours combineren met het winterparcours en ronddwalen in het kijkcentrum. Bezoek dit wondermooie natuurpark tussen 19 december en 5 januari.
Voor tickets en meer informatie surf naar zwin.be 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vakantieverhuur in Knokke? Aarzel zeker niet om ons te contacteren! Ons kantoor is opnieuw open zonder afspraak, behalve op woensdag en zondag!

 

Here’s to better times ahead for all of us! Wishing you a very happy Christmas and a safe & healthy 2021!