Uw partner in vakantieverhuur in Knokk-Heist

Vakantieverhuur laat uw tweede verblijf optimaal renderen, zeker in een populaire badplaats zoals Knokke-Heist. U geeft aan wanneer u zelf van uw vakantieverblijf wilt genieten, wij staan de rest van de tijd in voor de verhuur ervan. Hierbij ontzorgen we u volledig, van het opvolgen van de aanvragen tot de eindschoonmaak.

Starten met vakantieverhuur

Heeft u interesse in een samenwerking? Dan komen we ter plaatse om de verhuurprijzen te bepalen voor een volledig jaar. Daarbij differentiëren we volgens de seizoenen en vakantieperiodes. Na uw akkoord op deze prijzen stellen we een verhuuropdracht op.

In dit document kunt u de beschikbare periodes aanduiden en de eigenschappen van de woning of het appartement aanvullen. Denk hierbij aan het aantal slaapkamers, de keukenvoorzieningen, de aanwezigheid van een wasmachine, …

We hechten veel belang aan de presentatie van onze panden. Mooie en gedetailleerde foto’s in combinatie met een uitnodigende beschrijving van uw eigendom zijn voor ons een belangrijk onderdeel van de vakantieverhuur.

Kwalitatief en persoonlijk opgevolgd

Wanneer uw eigendom voor een nieuwe periode is verhuurd, brengen we u daarvan op de hoogte. We handelen de betaling af en storten die aan u door. Het gaat initieel om 50% voorschot, het saldo volgt de dag van aankomst van de huurders.

Vóór de gasten aankomen gaan wij ter plaatse voor een controle. We nemen ook de meterstanden op voor een correcte afhandeling van het verbruik. Huurders komen altijd langs bij ons op kantoor voor alle informatie en om de sleutels op te halen. Indien gewenst kunnen zij ook bed- en badlinnen bij ons huren. Mochten de huurders tijdens hun verblijf vragen of problemen hebben, fungeren wij als eerste aanspreekpunt.

Na het vertrek van de huurders regelen wij de eindschoonmaak via een professionele poetsdienst. Na de opkuis gaan we opnieuw langs voor een controle op het appartement. Daarnaast nemen we ook de meterstanden op voor de eindafrekening. We houden deze kosten af van de huurwaarborg van de huurders en storten de verbruikskosten integraal aan u door.

Waarom samenwerken met Immo Fevery?

Persoonlijke aanpak
We houden ons aanbod bewust beperkt om een goede service en kwalitatieve panden te garanderen. Bovendien kunt u steeds rekenen op een vast aanspreekpunt.

Grondige opvolging
Met twee controles ter plaatse staan we garant voor een secure opvolging. Zo kunnen alle partijen rekenen op een professionele afhandeling van de betalingen en afrekening.

Present(je) voor huurders
Dankzij de professionele poetsservice en onze linnenverhuur kunnen huurders hun vakantie zorgeloos starten. Er wacht hen ook een welkomstmap en een geschenkje bij aankomst. We staan altijd paraat voor de huurders.

Waarheidsgetrouw gepresenteerd
De beschrijving en foto’s van de panden zijn doorslaggevend in het verhuurproces. Daarom bundelen we alle nuttige info op de website en werken we alleen met representatieve foto’s. “Precies zoals de foto’s” is voor ons het mooiste compliment.

Proactieve aanpak
Geeft een huurder feedback? Dan koppelen we graag met u terug. Indien nodig schakelen we in de prijszetting op basis van de aanvragen, bevindingen en evoluties. Ook renovaties en aanpassingen brengen we steevast in beeld – zo blijven de foto’s realistisch.

Wilt u meer informatie over vakantieverhuur? Of wilt u meteen een afspraak maken voor een prijsinschatting ter plaatse? We staan voor u klaar! Contacteer ons via +32 (0)50 66 20 20 of info@immofevery.be.