Terug naar overzicht

verhuurd

Res. Chambery - Zeedijk-Knokke

  • 3
  • 1
  • 103 m2

Referentienummer: 6069385

Dit goed onderhouden appartement met 3 kamers geniet van een prachtig frontaal zeezicht. Het appartement is gelegen nabij alle commerciële voorzieningen in het centrum van Knokke. 

Indeling van het appartement: inkom met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke leefruimte met adembenemend uitzicht op de zee en het strand. Aparte volledig geïnstalleerde keuken die voldoet aan het hedendaags comfort.  Slaapkamer 1 is voorzien van een wastafel en is geschikt voor een dubbel bed. Slaapkamer 2, de masterslaapkamer, tevens geschikt voor dubbel bed geniet van een aansluitend terras met zuidoriëntatie. Slaapkamer 3 heeft en wastafel en is geschikt voor een twijfelaar of stapelbed. Elke slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten. Er is een privatieve kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw. 

Mogelijkheid om een makkelijk bereikbare autostaanplaats in de residentie bij te huren aan 150 euro per maand. Algemene onkosten zijn inbegrepen in de huurprijs. Het appartement is beschikbaar vanaf 01/11/2024 (kan vroeger in onderling overleg). 

Axelle D'Hoest
axelle@immofevery.be
+32 (0)50 66 20 20

Contacteer ons

Algemeen

Bouwjaar 1958
Bewoonbare oppervlakte 103 m2
Garage Ja
Beschikbaarheid in onderling overleg
Staat van het pand goede staat

Indeling

Verdiep 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamer alle comfort
Toiletten 2
Keuken volledig geïnstalleerd
Aantal terrassen 2
Zwembad Nee
Type verwarming stookolie cv
Type verwarming collectief
Lift Ja

Stedenbouwkundige info

Energie en Elektriciteit

EPC 112 kwh/m2
112
EPC-klasse B
UC 2701530