Terug naar overzicht

verhuurd

Res. Grimaud - Paul Parmentierlaan

  • 3
  • 2
  • 116 m2

Referentienummer: 4847052

Deze uitzonderlijke penthouse werd volledig gerenoveerd in 2022 met oog voor detail. Het appartement geniet van een centrale ligging, veel lichtinval en twee zeer ruime zonovergoten terrassen. 

Indeling: Inkomhal met vestiaire, gastentoilet voorzien van ingemaakte kast met wasmachine en droogkast. Lichtrijke leefruimte met aan elke kant een groot schuifraam die toegang biedt tot de terrassen. Er is één oostgericht terras waar u kunt genieten van de zon van 's ochtends tot 's middags, er is een tweede westgericht terras waar u kunt genieten van de namiddagzon. Gesloten, volledig geïnstalleerde keuken voorzien van een oven, microgolfoven, vaatwasmachine, koelkast en aparte diepvries. Er zijn in totaal drie slaapkamers; de eerste slaapkamer is geschikt voor dubbel bed en is voorzien van maatwerk. Deze kamer heeft directe toegang tot het terras. De tweede slaapkamer is tevens voorzien van ingemaakte kasten, geschikt voor een één persoonsbed. Gemeenschappelijke douchekamer met douchecel, wastafel en toilet. De derde slaapkamer is geschikt voor dubbel bed, is voorzien van maatwerk en geniet van een aansluitende douchekamer met douchecel, dubbele wastafel en toilet. Deze slaapkamer heeft tevens toegang tot het zonnig terras. Gordijnen worden nog door de eigenaars voorzien.

Ruime privatieve kelder en fietsenberging in de residentie. Mogelijkheid om één of meerdere staanplaatsen bij te huren in de residentie aan €150/maand. Gemeenschappelijke kosten €50/maand. Het appartement is onmiddelijk beschikbaar.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

Axelle D'Hoest
axelle@immofevery.be
+32 (0)50 66 20 20

Contacteer ons

Algemeen

Bouwjaar 1988
Renovatiejaar 2022
Bewoonbare oppervlakte 116 m2
Garage Ja
Binnenparking Ja
Beschikbaarheid onmiddellijk
Staat van het pand uitstekend

Indeling

Verdiep 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Badkamer alle comfort
Toiletten 2
Keuken volledig geïnstalleerd
Wasplaats Ja
Aantal terrassen 2
Terras 1 – oriëntatie oost
Zwembad Nee
Type verwarming gas cv
Type verwarming individueel
Lift Ja
Dubbele beglazing Ja
Type schrijnwerkerij pvc

Stedenbouwkundige info

O-peil niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Energie en Elektriciteit

EPC 164 kwh/m2
164
EPC-klasse B
UC 2646834