Terug naar overzicht

verhuurd

Notelarenlaan - Oud Knokke

  • 4
  • 1
  • 159 m2

Referentienummer: 4527405

Gezellige woning in Oud-Knokke, met garage voor 3 wagens. 

Deze woning is zeer rustig gelegen in de Notelarenlaan, dichtbij het centrum van Knokke. Netjes verzorgd en praktisch ingericht.
Indeling; inkomhall met apart toilet, woonkamer met kachel, open keuken met heel veel praktische kasten en keukeneiland. Berging aansluitend aan de keuken. Ruime veranda. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers. Hoofdslaapkamer met toegang tot de badkamer. Badkamer met bad, dubbele lavabo en toilet. 2 kamers aan de voorzijde waarvan één kleinere kamer voor een enkel bed. Kamer aan de achterzijde met douche en lavabo. Alle kamers zijn voorzien van ingemaakte kasten.  

De tuin is zuidwest geörentieerd en een zalige plaats om in alle rust te vertoeven. Achteraan de tuin is een 'bunker', die kan dienen als koele opslag. Hierboven is een verhoogd terras. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de garages. Het gaat over 1 gesloten box voor 1 wagen en dan nog een dubbele box, telkens met smeerput. Voor de poorten is er telkens nog plaats voor één wagen per poort. 

Kortom; een zeer aangename woning vlakbij centrum Knokke! Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. 

Julie Fevery
julie@immofevery.be
+32 (0)476 25 79 43

Contacteer ons

Algemeen

Bouwjaar 1972
Bewoonbare oppervlakte 159 m2
Grondoppervlakte 291 m2
Garage Ja
Parking (buiten) Ja
Staat van het pand uitstekend

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamer ligbad
Toiletten 2
Keuken volledig geïnstalleerd
Tuin Ja
Zwembad Nee
Type verwarming gas
Type verwarming individueel
Lift Nee
Dubbele beglazing Ja
Type schrijnwerkerij hout

Stedenbouwkundige info

Energie en Elektriciteit

EPC 152 kwh/m2
152
EPC-klasse B
UC 2419523